LOTTEempty
emptyRØMERLOTTE TILBYDER
ARTIKLER
KURSER
FOREDRAG


FYSISK TRÆNING
RÅDGIVNING

SHOWS

OM LOTTE
FORFATTER
KOMPONIST
MUSIKER
PRESSE
CV

HØRESAGEN
ENGLISH

FORSIDE

Rådgivning

Siden 1998 har Lotte Rømer arbejdet intensivt med høreområdet. I dag regnes hun for en ekspert, når det handler om høreproblemer af den ene eller den anden art - ikke mindst når det gælder de psykologiske og menneskelige aspekter af høreproblemer.
Som høreapparatbruger i over 30 år - og efter 13 års samarbejde med høreapparatproducenten Widex (1998-2011) - har hun samtidig et unikt kendskab til audiologi, høreapparater og den tekniologiske side af sagen.

Mange høreapparatbrugere eller tinnitusramte oplever i perioder - især som 'nybegyndere' - frustration, afmagt, vrede eller sorg. Mange føler sig alene, har måske svært ved at få høreapparaterne på, er løbet sur i den danske høreomsorg eller har svært ved at takle tinnitus og/eller lydoverfølsomhed.

Det kan også være, at mange års høremæssige udfordringer gør, at der er behov for at få kigget nærmere på den psykologiske side af sagen - både i forhold til jobsituationen og/eller det sociale liv.

Mange har allerede nydt godt af Lotte Rømers ekspertice via hendes bøger, foredrag, kurser eller personlig rådgivning. Ofte er det slet ikke så meget, der skal til, for at komme videre - hvis man vel at mærke ved, hvor man skal tage fat!

Har du brug for hjælp - f.eks. står foran en høreapparatbehandling, har problemer med accepten af høreapparater, tinnutus eller lydoverfølsomhed, eller har brug for en dybere forståelse af de psykologiske aspekter af et langvarigt høretab - har du mulighed for at få rådgivning hos Lotte.

En session varer ca. halvanden time og koster 600 kr.
Mail til lotte.roemer@gmail.com - eller send en sms til 23 24 43 30.


LR yder desuden rådgivning via mail.
En mail-konsultation koster 250 kr.


Høreforeningen er den forening, der varetager mennesker med lyd- og høreproblemer og deres interesser.
Som medlem modtager man bl.a. bladet Hørelsen, hvor der er mange gode artikler og information om høreområdet.
Tjek hoereforeningen.dk for mere info.
empty

 

tulipan